Cum sa ne imbracam

Cum-ne-imbracam-la-locul-de-munca--Este-rozul-o-culoare-potrivita-

 

Codul bunelor maniere recomanda sa fii atent la stilul vestimentar. Faptul ca esti constient ca arati bine iti va da o putere de neimaginat.
Cu cat ai mai mult respect pentru propria persoana cu atat vei dobandi mai multa incredere in capacitatile de care dispui.
O sa observi ca vei avea o atitudine mult mai pozitiva daca te imbraci elegant si ingrijit, spre deosebire de momentele in care te imbraci prost si neglijent, gandindu-te ca esti printre prieteni sau ca nu te vede nimeni.
Fii elegant si politicos si vei observa ca te vei simti mai bine si vei avea un efect benefic si pentru cei din jur.

A fi bine imbracat inseamna sa te intereseze calitatea hainelor.
Daca nu ai o situatie financiara buna pentru a-ti cumpara haine de calitate, faptul de a nu le ingriji pe cele pe care le ai nu este scuzabil. Orice persoana poate avea hainele ingrijite, iar aceasta este cea mai importanta regula.

Chiar daca afara ploua, nu este permis sa profiti de vreme si sa lasi pantofii necuratati, spunand ca oricum ploua si se vor murdari din nou. O data ajuns intr-o locatie, retrage-te la toaleta pentru a-i curata. Niciodata nu iti sterge pantofii la un restaurant la propria masa, in aria de vedere a celorlalti.

Toate tinutele care se vor purta trebuie sa fie curate.

Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Email this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *