Doua povesti personale exprimate in doua propozitii

2402 ora 11

De ce am ales codul bunelor maniere?

Am sa iti spun doua povesti personale in doua propozitii unde doresc sa fiu cat mai precis pentru a transmite claritatea mesajului:

  1. Ceea ce m-a facut la un moment dat sa reflectez asupra unei serii de greseli si sa lucrez pentru a le corecta a fost o intamplare cand o prietena foarte buna mi-a reprosat ca m-am adresat unui domn in varsta care ridica bariera de la parcare cu “Salut” in loc de “Buna ziua”, ceea ce este vazut ca lipsa de respect fata de acea persoana.
  2. In timp ce participam la o conferinta, am auzit de la o persoana cu un anumit statut o gluma bine intentionata, in care spunea ca un barbat deschide usa la masina doar in doua situatii: daca masina este noua sau daca doreste sa impresioneze o doamna la prima intalnire, apoi a continuat subliniind ca un gentleman intotdeauna va deschide usa unei doamne, indiferent daca este o veche prietena, o cunostinta noua sau chiar mama sa.

 

Din acel moment pana in prezent deschid portiera oricarei persoane de sex feminin si o fac cu bucurie.

Unele persoane care sunt abonate la newsletterul meu stiu la ce ma refer pentru ca m-au insotit in masina si cu siguranta zambesc cand citesc aceste fraze.

 

Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Email this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *