Evenimente

Salutare, om frumos!

Te astept la un seminar intens despre bunele maniere. Un workshop unde vom discuta mai multe fragmente din cartea “Codul Bunelor Maniere – Pur Si Simplu”

1. Stilul vestimentar barbati/femei
2. Bunele maniere la masa.
3. Bunele maniere pe strada si in trafic.
4. Cele 3 tipuri de salut.
5. Prezentarea.
6. Comunicarea: Ce sa spunem… ce sa nu spunem…
7. Armonia in cuplu: Gesturi mici care fac diferenta.

LAURENTIU FLOREA, ANTRPRENOR, TRAINER, CODUL BUNELOR MANIERE
Cateva lucruri esentiale despre mine:

Numele meu este Laurentiu Florea. Am 33 de ani iar la varsta de 26 de ani am citit prima carte de dezvoltare personala, moment in care am descoperit pasiunea pentru acest domeniu.
Am inceput sa ascult foarte multe audio book-uri motivationale si am participat imediat la peste 100 workshopuri, conferinte, evenimente sau diferite cursuri pe aceasta tema pentru a invata cat mai multe lucruri utile.

Apoi am urmat cursurile de actorie, 3 scoli de coaching (LIFE and BUSINESS), limbaj nonverbal, NLP Practitioner, cursurile de vanzari si negociere, photoreading si bineinteles un curs special de formator.

Sunt fondatorul unui club de oameni de afaceri Serendipity Business Club si autorul cartii „Codul bunelor maniere – pur si simplu”.

Cateva lucruri esteniale pentru tine:
Vei descoperi cateva sfaturi mici care fac diferenta in viata de zi cu zi si ca scopul bunelor maniere nu este acela de a nu deranja interlocutorul, ci a-l face sa se simta bine in prezenta noastra.

2 thoughts on “Evenimente

  1. Doresc sa mai organizati un astfel de seminar, sunt multe persoane care nu au stiut despre cel din septembrie si sunt dornice sa participe. Multumim si va citim cu drag si interes! Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *