Ultimul pas

Buna ziua,

Pentru a primi cele 4 materiale va rugam sa va verificati casuta de email si sa dati click pe link-ul de confirmare.

Multumim!

74 thoughts on “Ultimul pas

 1. sunt profesoara…de multi ani consider ca bunele maniere ar trebuie sa fie o materie obligatorie de studiu in scoli…din pacate acest lucru e tot mai evident pe zi ce trece…

 2. Ma intereseaza acest subiect de multa vreme.
  Cu ani in urma am gasit in librarie “Cadoul potrivit” de Alexia Cinzeaca si “Codul bunelor maniere astazi” de Aurelia Marinescu pe care le-am citit cu interes.
  Ma bucur ca am da de acest site.
  Mult succes in tot ceea ce intreprindeti.

  • Georgia, pentru a le primi e nevoie sa iti verifici adresa de email, si sa dai click pe link-ul de confirmare. Avem nevoie sa confirmi adresa de email pentru a putea sa-ti trimitem materialele.

 3. Mulțumesc mult, apreciez inițiativa dv. Abia aștept să citesc toate materialele, mai ales că sunt o persoană foarte atentă la detalii și îmi doresc să știu cât mai multe despre tot ceea ce ține de bunele maniere, stil și atenția pe care ne-o oferim nouă, în primul rând! Mulțumesc din nou!

 4. Vă mulțumesc! Materialele le voi folosi la școală, pentru elevii mei, în cadrul opționalului ”Magia bunelor maniere”.

 5. IN ZIUA DE AZI AR TREBUI SA FOLOSIM ACEST COD CU TOTI CEI CE NE INCONJOARA LA TOT PASUL IAR ATUNCI CU TOTI VOM DEVENI MAI BUNI SI MAIUMANI.

 6. daca lumea ar fi mai educata…ar fi mult mai frumoasa. mai ales in romania. din pacate prea putini dau ceva pe…daramarea unor prejudecati…

 7. Tot respectul pentru cine se gandeste sa scrie bunele maniere ……pacat ca nu le citesc cei care ar trebui cel mai mult sa le implineasca

 8. Salutare, Cultivarea BUNELOR MANIERE e ceva foarte util in ziua de astazi, insa din pacate nu toti constientizeaza utilitatea, necesitatea cunoasterii acestor aspecte. Va multumim ca depuneti efort pentru implementarea, dezvoltarea valorilor corecte, frumoase in societate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *